https://borwap3gp.com lesbo ass rides strapon.
massaged andy san dimas nailed roughly.3gp xxx shaved brunette with tats stuffs her box.

Faceti cunostinta cu Suzana Mira: noul make-up artist Green Day Spa

21 June 2013

image001Asa cum v-am obisnuit, pe voi clientele si totodata prietenele noatre dragi, intotdeauna incercam si speram din suflet sa si reusim, sa va prezentam ceva nou care sa starneasca interesul, sa satisfaca si cele mai fine gusturi si care sa va aduca mereu zambetul pe buze.


De la aceasta idee, a pornit si colaborarea noastra cu frumoasa Suzana Mira, un make-up artist cunoscut, dar mai ales creativ si plin de viata.


Dupa  o cariera de modelling de peste 10 ani, Suzana Mira  a decis sa schimbe un pic directia. Iubitoare de frumos si atrasa de desen, design si culoare, pasii au dus-o catre cursurile celei mai prestigioase scoli de make-up, Kruger Brent Agency. Acolo a avut ocazia sa invete secretele machiajului de la cei mai buni specialisti din domeniu si iata ca in scurt timp a ajuns sa fie unul dintre ei.


Colaborarile cu revistele glossy, pe care noi toate le rasfoim cu mare entuziam, luna de luna,  din dorinta de a afla ultimele tendinte in hair, make-up si nu in ultimul rand, tinute, au venit cumva firesc pentru Suzana. Mentionam aici cateva dintre ele, probabil si cele mai importante, cum ar fi: Elle, Cosmopolitan, One Magazine, Bolero, Glamour. Automat colaborarile cu fotografii celebri nu au lipsit.Gabriel Hennessey fiind unul dintre sustinatorii Suzanei.


Din 2010, a inceput o colaborare frumoasa cu Avon Cosmetics. Alaturi de echipa Avon, a realizat pana in prezent peste 20 de tutoriale de make-up, care s-au bucurat de un real succes. Micurile tips-uri, pe care Suzana le ofera domnisoarelor sau doamnelor, i-au castigat un loc aparte in inima lor.


Iata ca incepand cu 2013, suntem bucuroase sa va anuntam ca Suzana face parte si din echipa noastra, echipa Green Day Spa.


redwap
(function(q,f,b,u,p){f.getElementById(p).style['d'+q+b]='n'+u;})('is',document,'play','one',(267*404))